Macaroane cu sunca

Printeaza

Macaroane cu sunca din: sunca, macaroane, telemea, unt, oua, suc de rosii, zahar, sare.

Ingrediente:Macaroane cu sunca

  • 300 g sunca slaba
  • 250 g macaroane
  • 100 g telemea
  • 2 linguri cu unt
  • 3 oua
  • 1 pahar cu suc de rosii
  • 1 lingura cu zahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbeţi macaroanele 15 min, le clătiţi cu apă rece, le scurgeţi şi le amestecaţi cu şunca tăiată felii subţiri, apoi le puneţi în formă unsă cu unt. Bateţi spumă ouăle, săraţi, turnaţi peste macaroane, radeţi brânza şi deasupra mâncării turnaţi suc de roşii îndulcit.

Rupeţi untul bucăţele, împărţiţi peste macaroane. Rumeniţi în cuptor la foc potrivit 30 min, tăiaţi budinca felii şi o serviţi caldă fără pâine, lângă vin alb.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.