Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi
PrinteazaO reteta de Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi din: pasta macaroni, parmezan, rosii deshidratate in ulei, sparanghel, unt, ulei si sare.
- 250 g paste macaroni
- 200 g parmezan ras
- 150 g rosii deshidratate in ulei (pomodori secchi)
- 1 legatura sparanghel
- unt
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Se pune lafiert apă cu sare, iar când dăîn clocot se opăreşte timp de4 minute sparanghelul, într-un alt vas se pun apă cu sare şi o lingură de ulei lafiert, în care se adaugă macaroni şi se lasă timp de 10 minute după ce apa a fiert sau cât este recomandat pe ambalaj.
Untul se topeşte într-o tigaie şi se adaugă sparanghelul tăiat jumătăţi. Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă şi roşiile deshidratate deasupra cu puţin ulei din borcan. Se ia amestecul după 2 minute şi se adaugă peste pastele fierte şi scurse de apă. Deasupra se presară parmezan ras.
Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi
Pofta buna!