Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi

Printeaza

O reteta de Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi din: pasta macaroni, parmezan, rosii deshidratate in ulei, sparanghel, unt, ulei si sare.

Ingrediente:Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi

  • 250 g paste macaroni
  • 200 g parmezan ras
  • 150 g rosii deshidratate in ulei (pomodori secchi)
  • 1 legatura sparanghel
  • unt
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune lafiert apă cu sare, iar când dăîn clocot se opăreşte timp de4 minute sparanghelul, într-un alt vas se pun apă cu sare şi o lingură de ulei lafiert, în care se adaugă macaroni şi se lasă timp de 10 minute după ce apa a fiert sau cât este recomandat pe ambalaj.

Untul se topeşte într-o tigaie şi se adaugă sparanghelul tăiat jumătăţi. Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă şi roşiile deshidratate deasupra cu puţin ulei din borcan. Se ia amestecul după 2 minute şi se adaugă peste pastele fierte şi scurse de apă. Deasupra se presară parmezan ras.

Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi

Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.