Mămăligă de cartofi

Printeaza

Mămăligă de cartofi din: cartofi, malai, faina, sare.

 

Ingrediente:

 

 

Mod de preparare:

Mămăligă de cartofi: Cartofii curăţaţi de coajă se spală, se taie mărunt şi se pun la fiert cu puţină sare.

Când au fiert, se scurge trei sferturi din apă şi se pun din nou la fiert.

adaugă mălaiul şi făina, se amestecă şi se fierb. Când se formează o crustă, se amestecă din nou şi se lasă să fiarbă.

Când s-a format din nou crusta, se ia de pe foc şi se pune pe un platou.

Se serveşte cu tochitură de porc, adică slănină şi carne de porc mărunţite şi prăjite, cu brânză de capră, iaurt sau castraveţi muraţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Chiftele de Orez cu Legume

Chiftele de Orez cu Legume: O Alegere Vegetariană Sănătoasă și Delicioasă. Combinând gustul plăcut al orezului cu prospețimea legumelor, aceste chiftele nu doar că sunt sățioase, dar și pline de vitamine și minerale, făcându-le ideale pentru o dietă echilibrată și sănătoasă. Această rețetă este perfectă pentru cei care doresc să încorporeze mai multe legume în […]

Risotto cu Fructe de Mare și Fenicul

Risotto cu Fructe de Mare și Fenicul – o rețetă elegantă, plină de arome și texturi care te vor transporta instant pe coasta Mediteranei. Această combinație de orez cremos, fructe de mare suculente și fenicul crocant creează un fel de mâncare rafinat, dar care poate fi pregătit cu ușurință în confortul propriei tale bucătării. Feniculul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.