Mamaliga cu ciuperci si parmezan

Printeaza

Mamaliga cu ciuperci si parmezan din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, vin, supa de legume, smantana, sare, piper, pesto, supa de legume, malai, sare, pesto si parmezan.

Ingrediente:Mamaliga_cu_ciuperci_si_parmezan

pentru sos:

  • 500 g ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 75 ml vin alb
  • 75 ml supa de legume
  • 300 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri pesto

pentru mamaliga:

  • 400 ml supa de legume
  • 125 g malai
  • sare
  • 4 linguri pesto
  • 2 linguri parmezan

 

Mod de preparare:

Se taie felii ciupercile. Se toacă usturoiul şi ceapa şi se călesc intr-o tigaie, în ulei. Se adaugi; ciupercile şi se pră­jesc 15 min. Se toarnă vin, supă şi 250 ml smântână. Se săreazi, se piperează şi se fierbe 10 min. Se adaugă res­tul de smântână şi pesto.

Se că în clocot supa şi se înglobează mălaiul, ameste­când. Se adaugă pesto şi sare şi se amestecă până se des- prindede fundul vasului. Se ia de pe foc şi se scot găluşte, cu lingura. Se servesc cu ciu­perci şi parmezan.

Mamaliga cu ciuperci si parmezan

Mamaliga_cu_ciuperci_si_parmezan

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciudata-i mamaliga asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.