Mancare de conopida cu lămaie

Printeaza

Mancare de conopida cu lămaie

Ingrediente:Mancare de conopida cu lamaie

  • 1 conopidă
  • 1/2 cană ulei
  • 1 cană vin alb
  • 2 roşii
  • 1 cană apă
  • 1 lămâie
  • coriandru după gust
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 2-3 frunze de ţelină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşti roşiile, le dai pe râzătoare, apoi le fierbi pe foc mic 10 minute, ca să scadă bine.

Laşi pasta de roşii obţinută să se răcească, apoi o amesteci cu vinul, apa, uleiul, zeama de lămâie, potriveşti de sare şi piper şi fierbi compoziţia 10 minute.

Speli apoi conopida, o desfaci în bucheţele şi o adaugi în zeama care fierbe.

Mai pui sare, piper şi coriandru după gust şi fierbi mâncarea înăbuşit, pe foc mic, 25 de minute. Când mâncarea e gata o dai deo­parte şi presari verdeaţa tocată.

Mancare de conopida cu lămaie

Mancare de conopida cu lamaie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.