Mancare de peşte cu branză la cuptor
PrinteazaMancare de peşte cu branză la cuptor din: rosii, patrunjel, ulei, sare, piper, peste, cartofi, telemea de oi sau cascaval.
- 1 kg roşii
- 1 legătură pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
- 1 kg peşte (macrou, cod sau merluciu)
- 1/2 kg cartofi
- 200 g telemea de oi sau caşcaval
Mod de preparare:
Dai roşiile pe râzătoare, tai mărunt pătrunjelul, adaugi 2 linguri de ulei, sarea şi piper după gust şi fierbi totul până se formează un sos pe care îl torni într-o tavă dreptunghiulară cu pereţii mai înalţi.
Speli peştele, îl tai bucăţi pe care le aşezi în sosul din tavă, pui apoi cartofii tăiaţi rondele, presari brânza rasă şi dai totul la cuptor pentru 25 de minute.
Poftă bună!