Mancare de vinete cu usturoi si suc de rosii

Printeaza

Mancare de vinete cu usturoi si suc de rosii din: vinete, ceapa, suc de rosii, usturoi, ulei, sare.

Ingrediente:Mancare_de_vinete_cu_usturoi_si_suc_de_rosii

  • 3 vinete
  • o ceapa mare, alba
  • 300 ml suc de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii lungi de un centimetru grosime, care se presară cu sare. Se lasă aşa pentru 30 de minute. Intre timp, ceapa se taie mărunt şi se pune la călit în ulei încins. Când s-a înmuiat, se adaugă vinetele şterse de apa pe care au lăsat-o şi tăiate cuburi.

Se lasă un pic şi vinetele să se călească şi apoi se acoperă cu apă, se presară cu sare şi se lasă la fiert pentru 20 de minute. După acest timp, se adaugă usturoiul feliat si sucul de roşii şi se mai lasă la fiert 10 minute.

Mancare de vinete cu usturoi si suc de rosii

Mancare_de_vinete_cu_usturoi_si_suc_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.