Mancare rece de bureţi

Printeaza

Mancare rece de bureţi 

Ingrediente:Mancare rece de bureţi

  • 1/2 kg bureţi
  • 2-3 cepe
  • 2 roşii
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Treci bureţii bine spălaţi prin maşina de tocat şi împreună cu ceapa tăiată mărunt îi pui într-o cratiţă cu puţin ulei să se înăbuşe foarte bine. Lăsându-şi zeama nu e nevoie să pui apă.

Laşi mân­carea să se facă la foc potrivit amestecând şi după ce sunt gata, pui roşiile decojite şi tăiate cubuleţe. Laşi să fiarbă şi roşiile, adaugi sare şi piper şi la urmă pătrunjel mărunt tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.