Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov

Printeaza

Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov din: gogonele verzi, cepe, morcovi, ulei, roşii decojite, verdeaţă, sare.

 

Ingrediente:

  • 500 g gogonele verzi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ceaşcă ulei
  • 2 roşii decojite
  • verdeaţă tocată
  • sare

Mod de preparare:

Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov: Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei fierbinte. Se adaugă roşiile când ceapa a devenit sticloasă, împreună cu rondele de morcovi şi gogonelele tăiate felii subţiri.

Se acoperă cu apă caldă, se adaugă sare şi se acoperă cratiţa. Se fierbe la foc mic o oră. Se serveşte caldă, presărată cu verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ciorbă de Gâscă cu Borș și Legume

Ciorbă de Gâscă cu Borș și Legume din: carne de gasca, bors, morcovi, patrunjel, pastarnac, ceapa, cartofi, ardei gras, rosii in bulion, apa, sare, piper, leustean. Este o rețetă tradițională, profund înrădăcinată în bucătăria românească, care oferă o combinație reconfortantă de arome bogate și texturi variate. Acest fel de mâncare este perfect pentru zilele reci, […]

 

Salată de Spanac și Căpșuni

Salată de Spanac și Căpșuni din: spanac, capsuni, nuci, branza feta, ceapa rosie, ulei, otet, miere, sare, piper. Acest fel de salată este nu doar atrăgător la vedere datorită culorilor vibrante, ci și extrem de benefic pentru sănătate, oferind o doză generoasă de vitamine și antioxidanți. Ușor de preparat, salata de spanac și căpșuni este […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Buna mancarea de gogonele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.