Mancare spaniola de legume

Printeaza

Mancare spaniola de legume din: ceapa, usturoi, rosii, ardei verzi, vanata, zucchini, ulei de masline, sare, piper si supa de vita. In zilele fierbinţi de vară puteţi servi această mâncare şi rece. După gust puteţi adăuga în mâncare şi câteva măsline negre.

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • 4 rosii rascoapte
  • 2 ardei verzi
  • 1 vanata mijlocie
  • 1 zucchini mijlociu
  • 120 ml ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
  • 250 ml supa de vita (plic)

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt. Roşia se curăţă de codiţă şi se taie cuburi. Ardeii, vânătă şi zucchini se taie de asemenea în cuburi mici. In uleiul încins din tigaie se prăjeşte cea­pa şi usturoiul.

adaugă roşiile şi se ames­tecă pe foc până acestea se călesc. Pe urmă se adaugă cuburile de ardei, vinete şi zuc­chini.

Legumele se condimentează cu sare şi pi­per.

toarnă deasupra supa de legume şi se lasă să dea de mai multe ori în clocot. Legumele se fierb la foc mare până ce se evaporă aproape toată supa. Se serveşte în farfurii.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.