Mâncare ungurească cu varză acră
PrinteazaMâncare ungurească cu varză acră din: varza acra, supa instant, cabanos, unt, pasta de rosii, praz, gogosar rosu si boia dulce.
- 500 g varza acra
- 500 ml supa instant
- 200 g cabanos
- 20 g unt sau margarina
- 50 g pasta de rosii
- 1 legatura de praz
- 1 gogosar rosu
- boia dulce
Mod de preparare:
Cureti gogosarul de cotor şi seminţe şi îl tai în bucăţi mici. Topeşti grăsimea într-o oală.
Perpeleşti gogoşarul în grăsime, adaugi pasta de roşii şi varza acră tăiată fideluţă. Stingi mâncarea cu zeamă de supă şi laşi să fiarbă 10 minute.
Tai cabanosul în felii subţiri. Prazul spălat îl tai în rotocoale fine.
Pui cabanosul în supa fierbinte, apoi o condimentezi cu boia şi piper, iar deasupra presari praz. Serveşti mâncarea fierbinte.
Mâncare ungurească cu varză acră
Pofta buna!