Mancarica de carnati

Printeaza

Mancarica de carnati din: carnati, ardei grasi, ceapa, boia dulce, faina, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Mancarica_de_carnati

  • 4 carnati
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • o ceapa
  • 2 lingurite boia dulce
  • o lingura faina
  • o lingura ulei
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se încinge uleiul si se căleşte ceapa. După ce s-a înmuiat, se adaugă ardeii tăiaţi fâşii si apoi carnaţii porţionaţi, dar numai după ce ardeii s-au înmuiat. Se acoperă apoi cu apă si se lasă să fiarbă la foc mic.

Intre timp, făina amestecată cu boiaua se desfac cu puţină apă si se toarnă apoi acest sos peste mâncarea de cârnati. Se lasă să dea un clocot, se potriveşte de sare şi piper şi se stinge focul. Se serveşte cu pătrunjel fin tocat.

Mancarica de carnati

Mancarica_de_carnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.