Mancarica la cuptor
PrinteazaMancarica la cuptor din: sunca, ulei, supa de legume, cartofi, varza alba, ceapa, cascaval, frunze de telina, cimbru uscat, sare si piper.
- 300 g sunca
- 3 linguri ulei
- 200 ml supa de legume
- 4 cartofi mari
- 1/2 varza alba
- 1 ceapa mare
- 150 g cascaval
- frunze de telina
- cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai cartofii pai, clar puţin mai groşi, îi condimentezi cu sare, piper şi îi aşezi într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.
Adaugi ceapa tăiată rondele subţiri, varza tăiată fideluţă, frecată cu sare şi stoarsă bine.
Pui şunca tăiată cuburi, frunze de ţelină tocate mărunt, adaugi cimbru, presari sare şi piper, după gust, şi amesteci uşor.
Adaugi supa de legume, stropeşti ingredientele cu ulei şi pui tava la cuptor pentru circa 45 de minute. Cu 10 minute înainte să opreşti focul, presari caşcavalul.
Mancarica la cuptor
Pofta buna!