Mazare cu fleica de porc
PrinteazaMazare cu fleica de porc din: mazare, fleica de porc, morcov, ceapa, boia de ardei, marar, sare si piper.
- 1 kg mazare congelata
- 700 g fleica de porc
- 1 morcov mare
- 1 ceapa mare
- 1 lingura boia de ardei dulce
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi fleica în bucăţi potrivite şi puneti-o la foc, într-o cratiţă împreună cu o cană de apă. Luaţi spuma când începe să fiarbă şi lăsaţi la foc mic până când se evaporă toată apa iar carnea începe să se prăjească în grăsimea lăsată.
Adăugaţi ceapa şi morcovul curăţate, spălate şi tocate mărunt. Când acestea s-au înmuiat, puneţi mazărea, boiaua de ardei, mărarul tocat mărunt şi o cană cu apă. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să mai fiarbă 20 de minute, la foc mic.
Mazare cu fleica de porc
Pofta buna!