Mere coapte cu frisca

Printeaza

Mere coapte cu frisca din: mere, zahar praf, frisca, dulceata de afine, nuci pisate, unt si scortisoara.

Ingrediente:Mere_coapte_cu_frisca

  • 4 mere mari
  • 2 linguri zahar praf
  • 100 g frisca
  • 50 g dulceata de afine
  • 2 linguri nuci pisate
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita scortisoara macinata

 

Mod de preparare:

Curatati merele de cotoare si presarati in interiorul scobit putina scortisoara si putin zahar. Ungeti un vas termorezistent cu unt. Asezati merele in vas. In fiecare mar puneti cate 1 lingura de dulceata amestecata cu nuci. Puneti vasul in cuptorul incalzit dinainte.

Este bine ca vasul sa fie acoperit. FOcul trebuie sa fie portivit. Cand merele s-au inmuiat, scoateti vasul din cuptor, lasati merele sa se raceasca putin si apoi puneti-le pe farfurioare. Puneti pe fiecare frisca inainte.

Mere coapte cu frisca

Mere_coapte_cu_frisca

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.