Miel cu praf de curry
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de miel cu praf de curry din: carne tocata de miel, pudra de curry, sos picant de rosii si spanac. Ingredientul cheie din acest meniu, inspirat din bucătăria indiană, este sosul picant de roşii. Nici aromele speciale ale pudrei de curry nu pot fi trecute cu vederea.
- carne tocata de miel
- pudra de curry
- sos picant de rosii
- spanac
Mod de preparare:
Toarnă ulei într-o tigaie mare. Rumeneşte jumătate de kilogram de carne tocată de miel asezonată cu cinci linguriţe de pudră de curry şi puţină sare. Toarnă peste carne 1/2 cană cu apă, 400 g de sos picant de roşii şi 200 g de spanac.
Lasă totul la fiert cinci minute, fără să acoperi recipientul cu un capac. Presară, după gust, sare şi piper negru proaspăt măcinat. Serveşte cu orez şi lipie.
Miel cu praf de curry
Poftă bună!