Mincare cu cirnaciori si ciuperci

Printeaza

Mincare cu cirnaciori si ciuperci din: pulpa de porc, carnaciori, creier, ciuperci, pasta de rosii, vin, ulei, sare, piper, usturoi, verdeata.

Ingrediente:Mincare cu cirnaciori si ciuperci

  • 300 g de pulpa de porc
  • 150 g de cirnaciori
  • 250 g de creier
  • 150 g de ciuperci
  • 50 g pasta de rosii
  • 100 ml de vin
  • 150 ml de ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajeste impreuna in ulei. Creierul se prajeste separat, apoi se adauga taiat peste carne si cirnaciori.

Tot separat se calesc bine ciupercile si se adauga in compozitie.

Dupa gust, se potriveste de sare, piper, vin, usturoi, pasta de rosii, se stinge cu putina apa calda, se da vasul la cuptor sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.