Minitarte cu roşii cherry

Printeaza

Minitarte cu roşii cherry din: aluat, cascaval, rosii cherry, sunca, masline, smantana si oua.

Ingrediente:Minitarte_cu_rosii_cherry

  • 400 g aluat de foietaj
  • 200 g cascaval
  • 1 caserola de rosii cherry cat mai mici
  • 300 g sunca
  • 200 g masline fara samburi
  • 12 linguri smantana
  • 4 oua

 

Mod de preparare:

Se dezgheaţă aluatul de foietaj. Apoi se taie în cercuri, cu un pahar de apă. Cercurile de aluat se aşază apoi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se taie cubuleţe de şuncă. Măslinele se taie feliuţe, iar caşcavalul se rade pe răzătoarea mare.

Peste aluat se adaugă pe rând caşcavalul, şunca, măslinele şi 2-3 roşii cherry. Separat, se amestecă smântana şi ouăle, apoi se toarnă în fiecare minitartă câte 3-4 linguri.

Tava se introduce în cuptor 20-25 de minute, la foc mediu-iute.

Minitarte cu roşii cherry

Minitarte_cu_rosii_cherry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.