Minitorturi cu mascarpone si fructe
PrinteazaMinitorturi cu mascarpone si fructe din: pandispan, glazura de gelatina, mascarpone, frisca, zahar pudra, suc de lamaie, fructe de sezon, jeleu de fructe rosii.
- 1 blat de pandispan cu cacao
- 1 plic praf de glazura de gelatina
- 400 g mascarpone
- 300 ml frisca
- 100 g zahar pudra
- 2 lingurite suc de lamaie
- fructe rosii de sezon
- 200 ml jeleu de fructe rosii
Mod de preparare:
Se aşază blatul într-o formă de tort. Se amestecă gelatina cu 2 linguri de frişcă lichidă şi se lasă să se înmoaie.
Se bate mascarpone cu zahăr şi suc de lămâie. Se adaugă frişca şi se înglobează. Se dizolvă gelatina la bain- marie şi se adaugă la compoziţia de lapte.
Se toarnă pe blat, se nivelează şi se dă la frigider cel puţin 4 ore. Se scoate tarta din formă, se mai lasă puţin la frigider şi se decorează cu fructe.
Minitorturi cu mascarpone si fructe
Pofta buna!