Mix de dovlecei si carnaciori

Printeaza

Mix de dovlecei si carnaciori  din: ulei de masline, unt, carnaciori, ceapa, frunze de telina, mere, sare, scortisoara, nucsoara, dovlecei, bors, apa, smantana.

Ingrediente:Mix_de_dovlecei_si_carnaciori

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguriţe de unt
  • carnaciori
  • ceapa
  • frunze de telina
  • 2 mere
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • nucsoara
  • 450 g de dovlecei
  • o cană de borş
  • 1 cana apa
  • smantana

 

Mod de preparare:

Potrivesti aragazul la foc mic şi, după ce se încinge tigaia, pui 2 linguri de ulei de măsline şi 2 linguriţe de unt.

Rumenesti câţiva cârnăciori pe care îi transferi apoi pe un platou. Călesti în aceeaşi tigaie ceapă tocată şi frunze de ţelină mărunţite.

Adaugi două mere curăţate şi tăiate în cuburi şi amesteci încontinuu câteva minute. Condimentezi cu sare, piper negru măcinat, scorţişoară şi nucşoară.

Completezi cu 450 g de dovlecei, o cană de borş şi una de apă. Lasi amestecul la foc mic, pentru jumătate de oră.

Pui şi câteva linguri de smântână degresată şi adaugi cârnăciorii.

Mix de dovlecei si carnaciori

Mix_de_dovlecei_si_carnaciori

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.