Musaca de peste cu vinete si cartofi

Printeaza

Musaca de peste cu vinete si cartofi din: file de peste, cartofi, vinete, bulion, otet, sare, foaie de dafin, piper, rosii, patrunjel si lamaie.

Ingrediente:Musaca_de_peste_cu_vinete_si_cartofi

  • 500 g file de peste
  • un kg cartofi
  • doua vinete
  • 3 linguri de bulion
  • otet
  • sare
  • o foaie de dafin
  • piper
  • cateva felii de rosii
  • patrunjel
  • felii de lamaie

 

Mod de preparare:

Pestele se curăţă şi se pune la fiert în apă cu sare şi puţin oţet. Se fierb cartofii în coajă. Ceapa se taie solzişori şi se înăbuşă în ulei cu puţină apă. Se face un sos din bulion, apă, dafin, sare şi piper. Peştele fiert se dezosează, cartofii şi vinetele se curăţă de coajă, se taie rondele.

Intr-o tavă unsă cu ulei se aşază un strat de cartofi, unul de vinete, unul de peşte, ceapa călită şi sos. Deasupra se pune peşte. Se ornează cu felii de roşii, se dă la cuptor 20 de minute. Se serveşte cu frunze de pătrunjel şi felii de lămâie.

Musaca de peste cu vinete si cartofi

Musaca_de_peste_cu_vinete_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.