Muşchi afumat umplut
PrinteazaO reteta delicioasa de muschi afumat umplut cu: oua, ciuperci, ceapa, carne tocata, marar, patrubjel, piper, cimbru.
- o bucată mai mare de muşchi
- două ouă
Ingrediente umplutură:
- 2-3 ciuperci
- 3 cepe
- un kg de came tocată
- mărar
- pătrunjel
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Muşchiul se bate bine. Cepele se taie mărunt, se călesc puţin, se adaugă ciupercile, carnea tocată, mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt, cimbru şi piper, apoi se lasă la foc mic 10 minute. Bucata de muşchi se unge cu două ouă bine bătute.
Se întinde pe el compoziţia răcită, se rulează bine şi se pun la capete două scobitori. Muşchiul se introduce la cuptor într-o tavă cu apă si se acoperă cu folie.
Pofta buna!