Muschi cu verdeata
PrinteazaMuschi cu verdeata din: muschi de porc, usturoi, rondele de ceapa verde, busuioc, rozmarin, piper negru si ulei.
- 750 g muschi de porc fara os
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri rondele de ceapa verde
- 1 lingura patrunjel
- 1 lingura busuioc
- 1 lingurita rozmarin
- piper negru
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Muşchiul se pune la fiert în apă fierbinte; se fierbe la foc moale cca. 60 min. Se pisează usturoiul; se amestecă împreună cu 2/3 din cantitatea de verdeţuri, sare, piper şi ulei. Se încinge cuptorul la 140° C. Se aşază pe planşetă o bucată de folie de aluminiu cu partea lucioasă în sus.
Se scoate muşchiul din apă, se scurge, se aşază pe folie, se unge cu ulei cu verdeaţă şi se înfăşoară. Se coace la cuptor 20 min. Se deschide folia şi se mai coace 10 min. Se lasă să se rumenească. Se scoate din cuptor şi se îndepărtează folia. Se lasă să se răcorească şi se presară restul de verdeaţă.
Muschi cu verdeata
Pofta buna!