Muschi de porc cu usturoi si costita

Printeaza

 Muschi de porc cu usturoi si costita

Ingrediente:Muschi de porc cu usturoi si costita

  • 1 bucată de muşchi
  • 100 g costiţă afumată
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 căpăţână de usturoi
  • vin roşu

 

Mod de preparare:

Crestezi din loc în loc muşchiul, îl împănezi cu căţei de usturoi şi costiţă afumată şi-l aşezi un pic pe grătarul cuptorului,  atât cât să se rumenească puţin.

Il pui apoi într-o tavă, îl feliezi, îl stropeşti cu vin, adaugi foi de dafin, sare şi piper după gust şi îl dai la cuptor pentru 20-30 de minute.

Pentru mai multă savoare, îl stropeşti din când în când cu vinul din tavă. Il serveşti atât rece, cât şi cald, cu piure sau cartofi prăjiţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.