Muschi de vita cu ciuperci si cimbru
PrinteazaMuschi de vita cu ciuperci si cimbru din: muschi de vita, ciuperci, faina, unt, concetrat de vita, piper, sare, cimbru.
- 4 felii muschi de vita
- o conserva mica de ciuperci
- o lingura faina
- 100 g unt
- un cub concetrat de vita
- piper
- sare
- cimbru proaspat
Mod de preparare:
Se prepară întâi garnitura, pentru care ciupercile se trec printr-un jet de apă rece si se scurg apoi foarte bine. Intr-o tigaie se topeşte untul si se pun ciupercile.
Se lasă 10 minute până ce se evaporă apa pe care o lasă, apoi se pun făina si concentratul si un pic de apă cât să le acopere.
Se lasă 10 minute la fiert si, la final, se potriveşte gustul de cimbru. Carnea se frige pe grătarul bine încins si, când se scoate de pe grătar, se presară cu sare.
Muschi de vita cu ciuperci si cimbru
Pofta buna!