Muschi de vita in sos de hrean
PrinteazaMuschi de vita in sos de hrean din: muschi de vita, hrean, otet, galbenus de ou, mustar cu hrean, smantana, sare si piper.
- 300 g muschi de vita
- 100 g hrean ras
- 1 lingura otet
- 1 galbenus de ou
- 1 lingura mustar cu hrean
- 150 g smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. taiati muschiul in felii subtiri si prajiti-le in ulei incins, la foc iute, cate 1 minute pe fiecare parte. Scoateti-le, apoi pe o farfurie si pastrati-le acoperite la cald.
Separat, puneti la fiert, la bain marie, hreanul impreuna cu galbenusul, mustarul, smantana, sare si piper dupa gust. Dupa 10 minute luati sosuld e pe foc si adaugati otetul. Puneti in sos feliutele de muschi de vita, mai lasati sa dea in 2-3 clocote, apoi luati de pe foc.
Muschi de vita in sos de hrean
Pofta buna!
Muschiul de vita este delicios, cu sosul de hrean nu stiu daca ma inteleg
Delicios muschiul de vita