Muschi de vita in unt

Printeaza

Muschi de vita in unt din: muschi de vita, unt, sare, piper.

Muschi_de_vita_in_unt

Ingrediente:

 

 

  • 1 muschi de vita
  • 2 linguri cu unt
  • sare
  • 1 lingurita cu piper

 

 

 

Mod de preparare:

Spalati muschiul, puneti carnea pe un planseu de lucru, taiati pe lung 2 fasii laterale subtiri de 2 cm. Piperati usor trunchiul muschiului, ungeti-1 cu unt, apoi legati acest trunchi cu fasiile laterale subtiri infasurate cu ata.
Puneti muschiul astfel invelit pe gratarul fierbinte.

Lasati sa se prinda crusta pe o parte, intoarceti pe partea groasa si lasati pana cand incepe sa se scurga sucul carnii. Schimbati pe partea subtire si lasati sa se patrunda. Ungeti carnea cu putin unt si intoarceti-o des.

Se face in 40-45 minute. Fasiile laterale se ard in timpul frigerii, asa ca se inlatura si nu se consuma. Desfaceti ata, puneti bucata de muschi care s-a fript, dar are o culoare rosu deschis, pe un fund de lemn, taiati felii potrivit de groase si treceti-le pe farfurii sau lasati-le pe un platou.

Presarati pe fiecare felie de carne sare si restul de unt, serviti imediat langa legume fierte si salate de sezon.

Muschi de vita in unt

Muschi_de_vita_in_unt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.