Muschi de vitel cu cartofi, rosii si busuioc

Printeaza

Muschi de vitel cu cartofii, rosii si busuioc din: vin, apa minerala, muschi de vitel, cartofi, rosii, busuioc, rozmarin, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_de_vitel_cu_cartofii_rosii_si_busuioc

  • 300 ml vin roșu
  • 200 ml apă minerală
  • 1 mușchi de vițel
  • 6 cartofi
  • 4 roșii
  • busuioc uscat
  • rozmarin
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se presară mușchiul cu sare, piper, busuioc și rozmarin. Se pune într-o tavă stopită cu ulei. Se adaugă roșiile decojite. Se toarnă vinul și apa minerală. Se acoperă cu o folie de staniol și se coace 60 minute la foc moderat.

Se îndepărtează folia, se adaugă cartofii curățați și se mai bagă la cuptor încă 60 minute. Se scoate din cuptor și se presară crenguțe de rozmarin.

Muschi de vitel cu cartofii, rosii si busuioc

Muschi_de_vitel_cu_cartofii_rosii_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.