Muşchi file în sos bechamel

Printeaza

Muşchi file în sos bechamel din: muschi, cascaval, sunca, unt, lapte, faina, sare.

Ingrediente:Muschi_file_în_sos_bechamel

  • 500 g muschi file
  • 300 g cascaval
  • 250 g sunca
  • 100 g unt
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri cu faina
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune untul la încins într-o cratiţă cu pereţi groşi, adaugă făina puţin câte puţin, amestecă rapid cu un tel, apoi toarnă încet laptele, amestecând încontinuu.

Lasă pe foc până ce capătă consistenţa unei smântâni. Taie şase felii de caşcaval şi restul dă-l pe râzătoare.

Aşază într-o formă termorezistentă şase felii de muşchi file, iar între ele, pe cele de caşcaval şi şuncă.

Toarnă deasupra sosul bechamel şi presară caşcaval. Dă la cuptor 30-40 de minute.

Muşchi file în sos bechamel

Muschi_file_în_sos_bechamel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.