Muschi de miel cu cartofi la tava si usturoi
PrinteazaO reteta de muschi de miel cu cartofi la tava si usturoi din: muschi de miel, sare, piper, ulei de masline, salvie, rozmarin, cimbru, levantica, usturoi si cartofi.
- 1,5 kg muschi de miel bucata intreaga, cu os
- sare
- piper
- 3 linguri ulei de masline
- 2 fire de salvie
- 1 fir rozmarin
- 1 fir cimbru
- 2 fire levantica
- 1 capatana usturoi
- 600 g cartofi rosii noi
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180C. Se spala carnea cu apa rece, se sterge, se sareaza, se pipereaza si se prajeste pe toate partile intr-o tigaie cu 1 lingura ulei incins, la foc iute.
Se asaza apoi in tava. Se spala verdeata. Capatana de usturoi se taie in patru si toate se repartizeaza in tava, de jur imprejurul bucatii de carne.
Se spala cartofii, se taie in doua pe lung, se sareaza si se pipereaza si se repartizeaza si ei in tava; se stropesc cu uleid e masline.
Se coace totul la cuptor circa 30-35 minute, intorcand carnea din cand in cand. Se orneaza si se serveste. Drept garnitura se recomanda mazarea.
Muschi de miel cu cartofi la tava si usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- muschi de miel la cuptor
Imi ploua in gura