Muşchi de porc în foitaj
PrinteazaO reteta delicioasa de muschi de porc in foitaj din: aluat, muschi de porc, ciuperci, ou, vin alb, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei, sare si piper.
- 400 g aluat foitaj
- 500 muschi de porc
- 400 g ciuperci
- 1 ou
- 1/2 pahar cu vin alb
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa
- boia dulce
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, amesteca vinul cu trei linguri cu ulei, doi catei de usturoi zdrobiti si un praf de piper si boia. Adauga muschiul de porc si lasa-l la marinat cel putin cinci ore.
Rumeneşte muşchiul pe toate părţile. Scoate-l pe un platou, iar în grăsimea rămasă, căleşte ceapa tocată. Adaugă ciupercile tăiate mărunt şi lasă-le să se înăbuşe.
Unge foaia de aluat cu puţin ulei şi întinde compoziţia de ciuperci. Aşază bucata de carne şi rulează uşor.
Pune rulada într-o tavă şi unge-o cu ou bătut. Lasă la cuptor până capătă o crustă aurie.
Muşchi de porc în foitaj
Pofta buna!