Muschi umplut
PrinteazaMuschi umplut din: muschi de porc, carnati de porc, morcovi, praz, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg de muşchi de porc
- 4-5 cârnaţi de porc
- 4-5 morcovi
- 2 fire de praz
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui la fiert carnaţii, morcovii întregi şi firele de praz curăţate. împărţi muşchiul de porc în două bucăţi pe lung. Baţi muşchiul bine, ca pentru şniţel, presari sare şi piper după gust şi pui unul lângă altul, pe lungime: 1 cârnat, 1 morcov şi 1 fir de praz.
Legi apoi fiecare bucată cu aţă, ca să nu se desfacă. Le pui într-o tavă în care ai pus untură sau ulei şi o dai la cuptor la foc potrivit.
Adaugi şi puţină apă. După ce e gata, desfaci aţa, apoi îl tai în felii. Interiorul va apărea în trei culori. Poţi decora cu crochete de caşcaval sau de cartofi şi frunze de salată şi mărar.
Pofta buna!