Muschiulet de porc pe pat de morcovi si felii de mere

Printeaza

Muschiulet de porc pe pat de morcovi si felii de mere din: ulei, muschi de porc, faina, supa de pui, mere, cartofi, morcovi baby, cimbru, mustar, miere, sare si piper.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_pe_pat_de_morcovi_si_felii_de_mere

  • 2 lingurite ulei
  • 500 g muschi de porc
  • 3 linguri faina
  • 2 cani supa de pui
  • 2 mere
  • 8 cartofi foarte mici
  • 1 cana morcovi baby
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 3 linguri mustar
  • 2 lingurite miere
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o tigaie adîncă, taie muşchiul în două, şi dă-i gust cu sarea şi piperul, apoi trece-1 prin făină şi prăjeşte-1 maximum patru minute. Aşază bucăţile pe o farfurie cu un şerveţel sub ele. Adaugă în aceeaşi tigaie supa de pui, dar şi merele tăiate felioare, cartofii cubuleţe şi morcoviorii, toarnă apă şi lasă la fiert (redu şi focul!) în jur de zece minute.

Pune la final carnea înapoi în tigaie, adaugă muştarul şi mierea, şi mai lasă la foc maximum cinci minute.

Muschiulet de porc pe pat de morcovi si felii de mere

Muschiulet_de_porc_pe_pat_de_morcovi_si_felii_de_mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.