Muschiulet umplut cu amestec de carne
PrinteazaO reteta delicioasa de muschiulet umplut cu amestec de carne din: muschiulet de porc, amestec de carne si condimente pentru carnati, prapur de porc, sare, piper si frunze de patrunjel.
- doi muşchiuleţi de porc
- amestec de carne şi condimente pentru cârnaţi
- prapur de porc
- sare
- piper
- frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Muschiuleţilor li se face o gaură longitudinală cu un cuţit lung. Apoi gaura se lărgeşte cu degetele şi se umple cu amestecul de carne pentru cârnaţi. Se întinde o bucată suficient de mare de prapur ce se sărează, piperează şi decorează cu frunze de pătrunjel în care se înveleşte muşchiuleţul ca într-o clătita.
Dichisit astfel se dă la cuptor într-o tavă de cozonac cu puţină apă şi vin până se rumeneşte. Se poate servi tăiat felii, fie cald cu legume fierte şi murături, fie rece cu muştar alături de o cană cu vin roşu în ambele cazuri.
Poftă bună!