Muschiulet de vita cu legume la cuptor
PrinteazaO reteta de muschiult de vita cu legume la cuptor din: muschi de vita, ulei vegetal, paprica, mustar, usturoi, piper si sare.
- 1 kg muschiulet de vita
- 4 linguri ulei vegetal
- 2 linguri paprica uscata
- 3 linguri mustar
- o lingurita usturoi tocat
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- sare
Mod de preparare:
Muschiuletul se spala, se curata de pielita, se leaga cu o sfoara. uleiul vegetal, paprica, mustarul, usturoiul tocat, piperul negru macinat, sare se amesteca intr-un castron. Muschiuletul pregatt se unge cu aceasta compozitie si se pune in frigider, lasandu-se 2 ore.
Se incinge uleiul vegetal intr-o tigaie potrivita. Muschiuletul se prajeste pe toate partile pana se rumeneste, apoi se pune pe o tava in cuptorul incalzit la temperatura de 220C. Se coace 20-25 de minute.
Pentru a controla daca este gata muschiuletul, este mai bine sa se foloseasca termometru. Cand e gata, se scoate din cuptor, se scoate sfoara, se acopera cu folie alimentara si se lasa 10 minute. Apoi se taie felii subtiri, si se toarna peste ea sucul care s-a scurs la coacere.
Muschiulet de vita cu legume la cuptor
Pofta buna!