Nuci dulci-picante

Printeaza

Nuci dulci picante din: ulei de floarea soarelui, scortisoara, condimente, amestec de nuci si miere.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita de scortisoara, macinata
  • 1/2 lingurita amestec de condimente pentru prajituri
  • 400 g amestec de nuci – migdale, nuci braziliene si caju
  • 2 linguri miere

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 140° C/ gaz 1. Se amestecă uleiul cu condimentele, apoi se adaugă nucile şi se stropeşte cu jumătate din cantitatea de miere.

Se întinde amestecul pe o tavă şi se dă la cuptor 10 minute.

Se scoate din cuptor şi se stropeşte cu mierea rămasă, apoi se dă din nou la cuptor şi se mai coace 10 minute. Se lasă să se răcească complet.

Nuci dulci picante

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.