Orez cu capsuni

Printeaza

Orez cu capsuni din: orez, lapte, capsune, zahar, sare, apa.

Ingrediente:Orez_cu_capsuni

  • 1 cana cu orez
  • 500 ml lapte
  • 500 g capsune
  • 4 linguri cu zahar
  • 1 lingurita cu sare
  • apa

 

Mod de preparare:

Alegeţi orezul bob cu bob, spălaţi în două ape, puneţi la fiert cu 1 cană cu apă. Când nu mai are lichid puneţi laptele peste orez, săraţi şi puneţi 2 linguri cu zahăr. Fierbeţi acoperit sau în cuptor. Curăţaţi căpşunele, le spălaţi, le acoperiţi cu zahăr.

Răciţi orezul, puneţi o parte în formă de sticlă umezită, puneţi fructele peste orez, acoperiţi cu orezul rămas. Ţineţi la rece 10 min. Tăiaţi porţii mari şi serviţi desertul acoperit cu sucul rămas de la căpşuni.

Orez cu capsuni

Orez_cu_capsuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.