Orez cu friptura de curcan si menta

Printeaza

Adu la punctul de fierbere 400g de orez basmati şi 800 ml supă de pui, acoperă-le cu un capac, dă focul mic şi lasă-le să fiarbă 12-15 minute, până când se pătrunde orezul. Incinge 2 linguri de unt într-o cratiţă şi sotează 5-10 minute 1 fir de praz feliat, 200g varză de Bruxelles tocată şi 300g de ciuperci mărunţite, până se înmoaie.Adaugă orezul, 500g de friptură de curcan gata făcută şi 4 linguri de mentă tocată şi asezonează.

Retete_1

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • orez basmati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.