Ouă-acadele

Printeaza

Ouă acadele din: branza de vaci, zahar vanilat, fursecuri cu unt, bete de acadele, glazura de zahar colorata, elemente decorative de zahar.

Ingrediente:Oua_acadele

  • 90 g branza de vaci
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g fursecuri cu unt
  • 20 bete de acadele
  • circa 150 g glazura de zahar colorata
  • elemente decorative de zahar

 

Mod de preparare:

Se amestecă brânza cu zahărul vanilat. Se zdrobesc fursecurile şi se înglobează. Se modelează ouă şi se dau la frigider cca 20 min.

Se plonjează beţele în glazură, pe cca 2 cm, şi apoi se înfig în ouă. Se plonjează ouăle în glazură şi se decorează.

Ouă acadele

Oua_acadele

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.