Ouă în cremă de leurdă

Printeaza

O reteta de oua in crema de leurda din: oua, leurda, ceapa verde, usturoi verde, ulei de masline, hrean, sare si piper.

Ingrediente:Ouă în cremă de leurdă

  • 4 oua
  • 4 legaturi mari de leurda (500 g)
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire de usturoi verde
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita hrean ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăriţi leurda curăţată şi spălată, 2 minute în apă sărată. Scurgeţi-o de apă, lăsaţi-o puţin la răcit şi tocaţi-o. Tocaţi ceapa şi usturoiul, amestecaţi-le cu leurda. Adăugaţi şi hreanul, sare şi piper, omogenizaţi amestecul şi turnaţi deasupra uleiul.

Amestecaţi din nou şi repartizaţi amestecul în 4 castroane unse cu ulei. Faceţi o adâncitură în fiecare şi spargeţi acolo câte un ou. Puneţi castroanele la cuptor până când se încheagă ouăle. Serviţi-le calde, în castroanele în care au fost preparate.

Ouă în cremă de leurdă

Ouă în cremă de leurdă

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.