Oua imbracate

Printeaza

Oua imbracate

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 4 roşii
  • 50 g caşcaval
  • 50 g şuncă
  • 100 g smântână
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Oua imbracate: Speli roşiile, apoi le scoţi miezul. în fiecare roşie razi caşcaval şi pui bucăţele mici de şuncă, apoi pui câte un ou întreg. Sărezi, piperezi şi razi iar caşcaval.

Roşiile astfel umplute le pui într-o crăticioară cu puţină apă şi ulei şi o dai la cuptor. în funcţie de cum preferi oul (mai moale, mai cleios, mai tare), scoţi cratiţa din cuptor şi serveşti roşiile ornate cu smântână.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.