Ouă ochiuri pe pat de ardei

Printeaza

Oua ochiuri pe pat de ardei din: oua, ardei, mozzarella, pesmet, carnaciori, cimbru verde, sare, piper, ulei de masline si patrunjel.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 ardei (rosu, galben, portocaliu si verde)
  • 100 g mozzarella
  • 4 linguri pesmet
  • 4 carnaciori picanti semiafumati
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1-2 fire patrunjel

 

Mod de preparare:

Se unge tava cu ulei, se presară sare si se aşază ardeii curăţaţi si tăiaţi în fâşii potrivite.

Se pun apoi cârnăciorii tăiaţi rondele si se bagă în cuptorul încins în prealabil.

Intre timp, se taie mozzarella cubuleţe, se condimentează cu cimbru si se trece prin pesmet.

Se scoate vasul cu ardei şi cârriati de la cuptor si se pun cubuleţele de mozzarella, apoi se dă din nou la copt, încă 10 minute.

Ouăle se prăjesc separat în tigaia unsă cu puţin ulei. După ce s-au pătruns bine, se scot şi se presară sare şi piper.

Ouăle se aşază pe patul de ardei si se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.

 

Ouă ochiuri pe pat de ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.