Pachetele cu muschi de porc
PrinteazaPachetele cu muschi de porc din: muschi de porc, foi de placinta, ulei de masline, morcovi, pastarnac, conopida, ardei gras, praz, ceapa rosii, ceapa alba, rosii, patrunjel, sare si piper.
- 800 g muschi de porc
- 9 foi de placinta
- 4 linguri ulei de masline
- 4 morcovi
- 2 radacini de pastarnac
- 1/2 conopida
- 1 ardei gras
- 1 fir de praz
- 2 cepe rosii
- 2 cepe albe
- 400 g rosii taiate in cubulete
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati carnea in 8 bucati egale cu grosimea de 3 cm si laturile de 6-7 cm. Condimentati-le cu sare si piper. Rumeniti bucatile de carne in ulei incins, la foc potrivit, apoi lasati-le la racit. Intindeti o foaie de placinta pe planseta, stropiti-o cu ulei si impachetati in ea o bucata de carne peste care ati pus cateva ramurele de patrunjel.
Procedati la fel cu celelalte bucati. Legati pachetelele cu cate o frunza de ceapa verde sau o fasie dintr-o frunza de praz. Curatati legumele si taiati-le in bucati mari, bastonase cu lungimea de 7-8 cm si grosimea de 2-3 cm. Ceapa trebuie taiata in sferturi si conopida desfacuta in buchetele.
Ungeti un vas termorezistent cu ulei (cele mai bune sunt cele de lut), asezati in el un strat de legume. peste acestea aranjati pachetelele cu carne, suprapuse si peste acestea iar un strat de legume. Turnati peste ingrediente apa, cat sa le acopere, adaugati sare si piper si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit pentru cel putin 40 de minute.
Dupa acest timp turnati peste ele vinul amestecat cu rosiile si mai tineti vasul la cuptor pana cand ingredientele se inmoaie suficient.
Pachetele cu muschi de porc
Pofta buna!
Arata bine
Foarte bine arata pachetele cu muschi
Nu prea ma omor, as pune totusi alta carne in pachetelele astea