Pachetele din friptura

Printeaza

Pachetele din friptura din: friptura de porc, bacon, cascaval, ulei, smantana, hrean, zeama de lamaie, piper si sare.

Ingrediente:Pachetele_din_friptura

  • cate fripturi de porc ramase
  • 300 g bacon
  • 250 g cascaval
  • ulei

pentru sos:

  • 200 g smantana
  • 1 lingurita cu mustar
  • 2 linguri cu hrean ras
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie baconul în felii cât mai subţiri. Aşază bucăţile de carne pe câteva felii de bacon. Pune câte o felie de caşcaval şi îmbracă totul în bacon. Incearcă pe cât posibil să împleteşti feliile de bacon între ele pentru a nu se desface. Dacă nu, prinde-le cu scobitori.

Aşază pacheţelele într-o tavă unsă cu puţin ulei şi lasă-le la cuptor câteva minute. Intr-un castron, bate bine smântână cu muştarul. Adaugă hreanul ras şi acreşte cu zeamă de lămâie după gust. Presară apoi un praf de sare şi piper. Serveşte pacheţelele din friptură cu acest sos uşor picant.

Pachetele din friptura

Pachetele_din_friptura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.