Paine fara framantare din: făină, apa, ulei, zahar, sare, drojdie.
Ingrediente:
400 g făină
250 ml apă
4 linguri ulei
7 g zahăr
7 g sare
7 g drojdie
Mod de preparare:
Pui faina intr-un castron si o amesteci cu drojdia. Adauga apa calduta, ulei si zahar si amesteci totul cu o lingura de lemn pana se omogenizează şi devine un aluat compact.
Acoperi castronul cu un prosop şi aşezi castronul la căldură pentru 30-40 de minute.
Când a crescut, presari făină pe masa de lucru, răstorni aluatul şi îi dai o formă, după preferinţă.
Pui apoi aluatul în tavă şi-l mai laşi să crească timp de 20-30 de minute. Poţi unge tava cu ulei sau foloseşti hârtie de copt.
După ce a crescut aluatul, dai tava la cuptor, la foc potrivit şi o laşi până se rumeneşte deasupra.
Paine cu zucchini si nuci din: oua, zucchini, zahar, ulei vegetal, vanilie, faina, sare, bicarbonat de sodiu si nuci. Ingrediente: 3 oua 3 dovlecei zucchini rasi 2 cani de zahar 1 cana de ulei vegetal 1 lingura de vanilie 2, 1/2 cesti faina 1 lingurita de sare 1 lingurita de bicarbonat de sodiu 1 cana de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.