Papanaşi cu dovlecei
PrinteazaPapanaşi cu dovlecei din: dovlecei, oua, branza de vaci, unt, faina si sare.
- 2-3 dovlecei
- 2 ouă
- 3 linguri brânză de vaci
- 100 g unt
- 2 linguriţe rase de făină
- sare
Mod de preparare:
Cureţi dovleceii, îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, li presari cu sare şi îi laşi într-o strecurătoare să se scurgă zeama. îi presezi apoi bine şi adaugi brânza fărâmiţată, ouă, faină şi amesteci bine.
Iei apoi cu o lingură înmuiată în apă rece din compoziţia de dovlecei şi pui cu grijă conţinutul în apă clocotită cu foarte puţină sare.
Fierbi papanaşii pe foc mic 5-6 minute, până se ridică, apoi îi scoţi pe o farfurie şi torni peste ei unt topit.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- papanasi din dovlecei
- papanasi de dovlecei