Papanaşi cu urdă, la cuptor

Printeaza

Papanaşi cu urdă, la cuptor din: urda, oua, zahar vanilinat, zahar pudra, gris, ulei, smantana, dulceata de visine si sare.

Ingrediente:Papanasi_cu_urda_la_cuptor

  • 400 g urda proaspata
  • 2 oua
  • 5 plicuri zahar vanilinat
  • 1-2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri gris
  • ulei pentru tava
  • smantana
  • dulceata de visine
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci urda cu ouăle, zahărul vanilat, zahărul pudră, un praf de sare şi grisul. Dai compoziţia de mai sus la rece, pentru circa 30 de mi­nute, apoi iei cu lingura din compoziţie şi formezi papanaşi. ©Ungi o tavă cu ulei, aşezi papanaşii şi îi dai la cuptor timp de 40 de minute.

Cât sunt fierbinţi, îi serveşti cu smântână şi cu dulceaţă de vişine deasupra, ambele reci.

Papanaşi cu urdă, la cuptor

Papanasi_cu_urda_la_cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • papanasi la cuptor
  • cum se pastreaza urda

1 comentariu

  1. Imi place papanasii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.