Papanasi de branza de vaci

Printeaza

Papanasi de branza de vaci din: rosii, usturoi, busuioc, sare, piper, ulei de masline, branza de vaci, ou, gris, radacina de telina, pesmet, parmezan, unt si untura.

Ingrediente:Papanasi_de_branza_de_vaci

  • 4 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 75 g gris
  • 350 g radacina de telina
  • 1 1/2 lingura pesmet
  • 1 1/2 lingura parmezan ras
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri untura

 

Mod de preparare:

Se spala rosiile, se curata si se taie cuburi. Se curata si se piseaza usturoiul si se amesteca impreuna cu rosiile. Se spala busuiocul, se toaca si se inglobeaza.

Se sareaza, se pipereaza si se inglobeaza uleiul. branza de vaci se amesteca impreuna cu ou, sare si gris. Se lasa compozitia sa se odihneasca circa 30 de minute. Se incinge cuptorul la 200C.

Se curata telina si se fierbe 10 minute in apa cu sare. Se scoate si se lasa sa se scruga. Se asaza in forma de sufleu. Se presara deasupra pesmet, parmezan si fulgi de unt.

Se coace 20 de minute.

Se modeleaza papanasi din aluatul de branza si se prajesc 5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu telina si suc de rosii.

Papanasi de branza de vaci

Papanasi_de_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Am pofta de niste papanasi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.