Papiote de carne cu branza si sos alb
PrinteazaPapiote de carne cu branza si sos alb din: carne de porc, branza de vaci, usturoi, marar, lapte, faina, unt, legume, sare, piper, boia.
- 8 felii de carne de porc
- 100 g brânză proaspătă de vaci
- 1 căţel de usturoi
- 1 legătură mărar
- 1 cană lapte
- 1 lingură făină
- 1 lingură unt
- 500 g legume congelate
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Speli carnea, o baţi ca pentru şniţele, piperezi, sărezi şi presari boia. Amesteci brânza cu mărarul tocat şi usturoiul pisat, si potriveşti de sare şi piper şi omogenizezi compoziţia. Intinzi apoi pe fiecare felie de came 2 linguri din compoziţia de brânză, rulezi şi prinzi cu o scobitoare.
Procedezi la fel cu celelalte felii de came, apoi prăjeşti papiotele în ulei încins şi când sunt gata, le scoţi pe un platou.
Pregăteşti apoi sosul alb: Rumeneşti făina în unt, stingi cu laptele şi laşi sosul să mai dea în câteva clocote.
Fierbi şi legumele decongelate în apă cu sare, 10 minute, apoi le scurg, le aşezi pe o farfurie cu
papiotele de came şi le stropeşti cu sosul alb pregătit.
Pofta buna!
Nu-mi plac