Papricas de ciuperci

Printeaza

O reteta de papricas de ciuperci din: ciuperci, ceapa, cartofi, ulei, faina, boia de ardei dulce, coriandru, sare si piper.

Ingrediente:Papricas de ciuperci

  • 1 kg ciuperci de cultura
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita coriandru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in patru, apoi caliti-le in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, pana cand se evapora toata apa pe care o lasa. Puneti faina si stingeti cu putin apa.

Adaugati cartofii curatati si taiati cubulete, puneti boiaua, coriandru, completati cu doua cani de apa. Potriviti de sare si piper si lasati la fiert pana cand se fierb cartofii si scade sosul.

Papricas de ciuperci

Papricas de ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.